Evropski oblak

Izbrala sem zavese, ki niso na zalogi

Na koncu sem se odločila kar za lanene zavese, ker so bile daleč najlepše. Res, da sem potrebovala za to odločitev zelo dolgo, ker nisem namreč vedela, kaj od pohištva bom še kupila. Ko sem se pa končno odločila še te stvari je bila pa izbira dekoracije bistveno lažja. 

Izbrala sem zavese, ki niso na zalogi

Še isti teden, ko sem vse potrdila, sem se odločila, katere zavese bom kupila in odšla v trgovino, kjer jih imajo. Žal sem ravno naletela na to, da jih niso imeli na zalogi. So jih pa pravkar naročili in naj bi jih imeli naslednji teden tukaj. Očitno je to moja cena za to, ker sem se toliko časa odločala, kaj bom kupila in sem na koncu naletela na obdobje brez zaloge. Sicer so pa dopusti in verjetno zelo malo ljudi kupuje takšne stvari in je zato tako, da niso vse zavese na zalogi. 

Naredila sem rezervacijo in odšla iz trgovine, ker več kot to tisti dan nisem mogla urediti. Ko bodo zavese prispele, bom pa zagotovo dobila obvestilo, da me čakajo v njihovi poslovalnici. Koliko nekega dela imam glede teh zaves. Prav že dva meseca se vse vrti okoli tega se mi zdi in komaj naslednji teden bo končno vse zaključeno. Vsaj tako mi je bilo rečeno. Ni pa nujno, ker lahko, da se vseeno naredi, kakšen zamik pri dostavi zaloge. Kakršno srečo imam ta trenutek, je vse možno. V resnici sem se že pripravila, da je čisto možno, da bodo zavese komaj čez dva tedna pri meni, da ne bom v prevelikem pričakovanju.