Evropski oblak

Breitling in gledanje filma

Končno je vikend pred mano in splanirala sem si gledanje starih filmov. Izbrala sem enega izmed prvih James Bondov, saj so mi šestdeseta leta najbolj všeč. V enem izmed prizorov sem na roki Bonda opazila Breitling uro, ki mi je zaradi stila takoj padla v oči. Nisem si mogla pomagati, kot da takoj raziščem za kater model ure gre. 

Stisnila sem pavzo na daljincu in vzela računalnik. V iskalnik sem vpisala ime filma ter letnico ter takoj izvedela ime Breitling ure. Ker je bil film že kar star nisem pričakovala, da je ura še v obtoku oziroma ali isti model še delajo. Naletela sem na nekaj spletnih strani, ki se ukvarjajo s prodajo rabljenih Breitling ur in jadla sem prav ta model. Sicer jih je v obtoku še zelo malo in so bolj ali manj v rokah zbirateljev.

Nadaljevala sem z gledanjem Bondovega filma in sem bila pozorna, ali ima skozi ves film enak model Breitling ure, ali bom opazila še kakšnega. Vsakič, ko sem zagledala prizor roke sem ustvila film in pozorno opazovala uro. Ugotovila sem, da gre vedno za isto uro, ki pa se je lepo podala vsem njegovim oblekam. 

Naslednji dan sem brskala po Breitling spletni trgovini, kjer sem opazila, da imajo ure skozi leta podoben izgled z modernim pridihom. V njihovi zadnji oglaševalski kampaniji sta sodelovala tudi dva znana igralca, ki pašeta v luksuz in klasiko blagovne znamke. Prestižne ure Breitling so lahko idealno poročno darilo ali si jo podarimo kar samim sebi.

Odločila sem se, da bom začela z varčevanjem in si jo privoščila za svojo okroglo obletnico. Mislim, da je Breitling ura kos nakita, katerega bom lahko predala naslednji generaciji. Njen klasičen izgled in perfektno delovanje bojo poskrbeli, da bom vedno v koraku s časom.