Evropski oblak

Kako bi pa vi kupili svoj prvi Mercedes avtomobil?

Še en znanec je pred kratkim kupil Mercedes avtomobil. Očitno poznam veliko ljudi, katerim se je posel v zadnjem času zelo lepo razcvetel, kar sem pa zelo vesela, da je tako. Nekaj časa sem poznala samo ljudi, ki so večino časa jamrali, kako je življenje slabo in kako se nič ne da v življenju narediti. Zadnje čase pa opažam, da imam okoli sebe vedno več ljudi, ki jih en gane nobena kriza in vedno najdejo način, kako bodo iz vsega naredili uspešen posel.

Občudujem takšne ljudi. Ne le zato, ker si lahko kupijo Mercedes avtomobil, ampak zato, ker znajo delati prav, svari. Upam, da bom tudi jaz zelo kmalu tam in se om lahko pohvalila s kakšnim takšnim uspehom. Delam že v tej smeri, da bi se mi moralo to obrestovati in res bi bil že čas, da bi se mi. Vem pa tudi to, da vsi ljudje, ki so si kupili Mercedes avtomobil, že mnogo dlje delajo to, kar delajo in imajo mnogo več izkušenj in povezav. To je pa ključnega pomena za uspešen posel. Jaz se nisem tam, sem pa na zelo dobri poti, da bom tam. Ne vem, ali bo ravno Mercedes avtomobil tisto, kar si bom kupila za nagrado. Najbrž bo prej kakšen enomesečni dopust v tropskih krajih. To bi v vsakem primeru naredila najprej, tudi, če bi kupovala Mercedes avtomobil, ker bi se želela najprej odpočiti. 

Ko bi pa prišla nazaj iz tropskih krajev, vsa zagorela in spočita, bi pa razmislila, kakšen Mercedes avtomobil bi si kupila. To bi bil bolj zabaven nakup avtomobila kakor pa, da se kupim avtomobil. Vem, da bi me zdaj marsikdo čudno gledal, ampak, takšna sem. Vem, da bi uživala v vožnji z Mercedes avtomobil, ampak vem, da bi še bolj uživala, če bi ga kupila, ko bi prišla s sanjskega dopusta. 

Kako bi pa vi kupili svoj prvi Mercedes avtomobil?